Sminktetoválás ...a tetoválás művészete

A sminktetoválás korunk divatja, ami nem véletlen, hisz ebben a rohanó világban egyre kevesebb idő jut magunkra (így a sminkelésre is).

Ebben lehet segítség ez a megoldás, ami 3-5 évre szól. Előnyei közé sorolható még, hogy szebbé teszi az arcot, kihangsúlyozza a kontúrokat. Fontos, hogy együtt válasszuk ki a megfelelő színt és formát, ami valóban illeszkedik az Ön egyéniségéhez, arctónusához. Nagy szerepet kap az is, hogy hideg vagy meleg színárnyalat kerüljön a bőrbe. Ajánlom sportolóknak, időhiánnyal küzdőknek, kényelmet, egyszerűséget kedvelőknek és mindenkinek akinek fontos az ápolt, igényes külső.

A szemöldök tetoválása egy hosszú távú kényelmes és hatékony megoldás a szemöldök megfelelő kiemelésére, esetlegesen a természetes szemöldök igényes korrekciójára.
A szájtetoválással hangsúlyosabbá tehetjük ajkunkat, szebbé tehetjük formáját, élesíthetjük a kontúrokat és elkerülhetjük a rúzs kellemetlenségeit.
A szemhéj tetoválása szintén előnyös megoldás, ha kényelmetlennek érezzük a napi sminkelést és szeretnénk helyette egy tartós megoldást.

A fejlődő technikának köszönhetően, az eljárás során a fájdalomérzet minimálisra csökkent, így a kész szemöldök, száj vagy szemhéj tetoválásnál nincs duzzadtság, véraláfutás.
A sminktetoválás után mellőzni kell a szolárium, szauna használatát a teljes gyógyulásig. 3-4 hét múlva, ha szükséges, elvégzem a korrekciót.

Vállalok tetoválás eltávolítást IPL géppel amely személyes konzultációt igényel.

SMINKTETOVÁLÁS

  • SZEMÖLDÖK Satír: 30.000 Ft
  • SZEMÖLDÖK Szálazott: 30.000 Ft
  • Ajak kontúr: 25.000 Ft
  • Ajak félsatír: 35.000 Ft
  • Ajak teljes satír: 45.000 Ft
  • Szempilla sűrítés: 25.000 Ft
  • Tusvonal: 25.000 - 30.000 Ft
Tetovál: Kutiné Majoros Marina - Mesterkozmetikus

Ízelítő a munkáimból