3D-6D szempilla építés: legyen Önnek is csábító a tekintete!

Műszempilla

A csábos tekintetben kulcsfontosságú szerepet játszik a szempillák hosszúsága, sűrűsége. Nem véletlen, hogy rengeteg hölgy sokat foglalkozik azzal, hogyan tudná elérni, hogy dúsabbak, hosszabbak legyenek a pillái. Manapság ehhez rengeteg megoldás áll rendelkezésre: számos kozmetikai termék, speciális szempillanövesztő szer közül válogathatnak, azonban ezek nem feltétlenül használnak mindenkinél, a szempillaspirálok pedig csak ideig-óráig segítenek a kiemelésben. Ha Ön is szeretne csábos tekintetet, és olyan megoldást keres a szempilla dúsításához, aminek azonnal látni az eredményét, válassza a 3D vagy 6D szempilla építést.

Az elmúlt időszakban egyre több hölgy érdeklődik a 3D vagy 6D szempilla építés iránt, hiszen ezzel az eljárással valóban bárki számára biztosítani lehet a dús szempillákat, amik a csábos tekintetről gondoskodnak. A 3D vagy 6D szempilla építés között a különbséget a számok mutatják: a számjegy a mindig azt jelenti, hogy egy saját szempillára hány műpilla kerül felhelyezésre, tehát a 3D-s jelölés esetében három darab műpilla kerül fel. Ez azért van, mert a 3D szempillák szintetikus anyagból készültek és jóval nehezebb a súlyuk, ezért csak három darabra van szükség belőlük. Ennek ellenére viselésük egyáltalán nem kényelmetlen! Ezzel szemben a 6D szempillák már forradalmi újdonságnak számítanak. Ezek a szempillák szuper vékony, könnyű szálakból állnak, amikből már akár 6 szál is felhelyezhető egy darab saját pillára, úgy, hogy nem nehezíti el a szemhéjat. Bármelyik technológiát is választja, semmilyen egészségkárosító hatása nem lesz. A 3D vagy 6D szempilla építés rövid idő alatt elkészül, és hosszú ideig élvezheti a végeredményét.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné elérni könnyedén, rövid idő alatt a csábos tekintetet, válassza a 3D vagy 6D szempilla építést! Amennyiben kérdései lennének a 3D vagy 6D szempilla építéssel kapcsolatban, vagy bejelentkezne hozzánk, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Áraink a műszempillákhoz:

1D 8000 Ft
Töltés 2 hét 5500 Ft
3 hét 6500 Ft
2D 12000 Ft
Töltés 2 hét 7500 Ft
3 hét 8500 Ft
3D 14000 Ft
Töltés 2 hét 9500 Ft
3 hét 10500 Ft
4D 15000 Ft
Töltés 2 hét 10500 Ft
3 hét 12500 Ft

Ízelítő a munkáimból