ELÉRHETŐSÉGEINK


Címünk: 3525 Miskolc, Kossuth u. 4.
Telefon: 0036 (30) 993 9088

 

 

NYITVATARTÁS

Bejelentkezés alapján:


Hétfő - Péntek : 08:00 - 18:00
Szombat: 08:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

---

LOOkX Szépségnap Ördög Nórival

Miskolci Szépségnap Ördög Nórival és Törköly Erikával a LOOkX szépségszalonban a Kossuth utcában, mert minden Nőnek jár egy Nap, ami csak róla szól!

tovább...

3D-6D szempilla építés: legyen Önnek is csábító a tekintete!

A csábos tekintetben kulcsfontosságú szerepet játszik a szempillák hosszúsága, sűrűsége. Nem véletlen, hogy rengeteg hölgy sokat foglalkozik azzal, hogyan tudná elérni, hogy dúsabbak, hosszabbak legyenek a pillái. Manapság ehhez rengeteg megoldás áll rendelkezésre: számos kozmetikai termék, speciális szempillanövesztő szer közül válogathatnak, azonban ezek nem feltétlenül használnak mindenkinél, a szempillaspirálok pedig csak ideig-óráig segítenek a kiemelésben. Ha Ön is szeretne csábos tekintetet, és olyan megoldást keres a szempilla dúsításához, aminek azonnal látni az eredményét, válassza a 3D vagy 6D szempilla építést.

 

Az elmúlt időszakban egyre több hölgy érdeklődik a 3D vagy 6D szempilla építés iránt, hiszen ezzel az eljárással valóban bárki számára biztosítani lehet a dús szempillákat, amik a csábos tekintetről gondoskodnak. A 3D vagy 6D szempilla építés között a különbséget a számok mutatják: a számjegy a mindig azt jelenti, hogy egy saját szempillára hány műpilla kerül felhelyezésre, tehát a 3D-s jelölés esetében három darab műpilla kerül fel. Ez azért van, mert a 3D szempillák szintetikus anyagból készültek és jóval nehezebb a súlyuk, ezért csak három darabra van szükség belőlük. Ennek ellenére viselésük egyáltalán nem kényelmetlen!

Ezzel szemben a 6D szempillák már forradalmi újdonságnak számítanak. Ezek a szempillák szuper vékony, könnyű szálakból állnak, amikből már akár 6 szál is felhelyezhető egy darab saját pillára, úgy, hogy nem nehezíti el a szemhéjat. Bármelyik technológiát is választja, semmilyen egészségkárosító hatása nem lesz. A 3D vagy 6D szempilla építés rövid idő alatt elkészül, és hosszú ideig élvezheti a végeredményét.

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné elérni könnyedén, rövid idő alatt a csábos tekintetet, válassza a 3D vagy 6D szempilla építést! Amennyiben kérdései lennének a 3D vagy 6D szempilla építéssel kapcsolatban, vagy bejelentkezne hozzánk, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Áraink a műszempillákhoz:

 

Tincsenként                                                    100 Ft

1D Műszempilla (1 szál/szempilla)                8.000 Ft

1D Műszempilla töltés 3 héten belül             5.000 Ft

1D Műszempilla töltés 4 héten belül             6.000 Ft

2D Műszempilla (2 szál/szempilla)               12.000 Ft

2D Műszempilla töltés 3 héten belül            7.000 Ft

2D Műszempilla töltés 4 héten belül            10.000 Ft


Unit Net Kft. 0036208057771 3525 Miskolc Kossuth u. 4.