ELÉRHETŐSÉGEINK


Címünk: 3525 Miskolc, Kossuth u. 4.
Telefon: 0036 (20) 805 77 71

 

 

NYITVATARTÁS

Bejelentkezés alapján:


Hétfő - Péntek : 08:00 - 18:00
Szombat: 08:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

---

LOOkX Szépségnap Ördög Nórival

Miskolci Szépségnap Ördög Nórival és Törköly Erikával a LOOkX szépségszalonban a Kossuth utcában, mert minden Nőnek jár egy Nap, ami csak róla szól!

tovább...

 

Cesare Quaranta Q-ENERGY - Alacsony frekvenciás kavitáció

 

A Q-Energy  a Cesare Quaranta legújabb zsírbontó készüléke, mely 2 orvosi szabadalommal is büszkélkedhet!

Hatékony, biztos és egyedülállóan intenzív módszert használ, a helyi zsírfelesleg mobilizálására és a cellulit csomók feloldására, az alacsony frekvenciájú kavitáció technológiáját.

A kezelés hatására a zsírsejtek maradandóan összezsugorodnak, a test azonnal karcsúbbá válik. A Q-Energy készülék a legújabb és legbiztosabb eszköze a cellulit problémák és a helyi zsírfelesleg kezelésének.

 

 

 

 

Az ultrahang mechanikai hullám, ami helyi termikus és mechanikus hatást kombinál (mikroszkópikus szinten).  Az alacsony frekvencia előnye, hogy a hullámok igen nagy mélységben keletkeznek a szövetekben. A kavitáció hatására a zsírsejtek sejthártyája átjárhatóvá válik, a belsejükben ionos formában jelenlévő különböző molekulák, a sejten kívülre szállítódnak. A zsírsejt maradandóan összezsugorodik, kiengedve magából a felesleges folyadékot és toxinokat.

A zsírsejtek biokémiája módosul, ez megakadályozza, hogy visszaálljon a kezelés előtti állapot.

 

Az ultrahang javítja a sejtek közötti ozmózis jelenségeket, serkenti a mikro keringést, hatására a cellulit csomók feloldódnak. A Q-Energy által kibocsátott ultrahang alacsony frekvenciájú (23 kHz), hatása a bőr legmélyebb rétegeiben koncentrálódik, akár 20 cm mélységben is hatékony, így a vastagabb zsírréteg is jól és eredményesen kezelhető.

 


Unit Net Kft. 0036208057771 3525 Miskolc Kossuth u. 4.