ELÉRHETŐSÉGEINK


Címünk: 3525 Miskolc, Kossuth u. 4.
Telefon: 0036 (30) 993 9088

 

 

NYITVATARTÁS

Bejelentkezés alapján:


Hétfő - Péntek : 08:00 - 18:00
Szombat: 08:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

---

LOOkX Szépségnap Ördög Nórival

Miskolci Szépségnap Ördög Nórival és Törköly Erikával a LOOkX szépségszalonban a Kossuth utcában, mert minden Nőnek jár egy Nap, ami csak róla szól!

tovább...

DERMA EFFECT Bőrápolás


A LOOkX nem egy átlagos professzionális márka, termékei a tudomány a természet és a biotechnológia összekapcsolódásán alapuló, innovatív, sejtszintű bőrápolók.

 

A LOOkX nem a bőr felső rétegeiben kíván eredményeket elérni, hanem mélyen, a dermisz rétegben, a sejtek belsejében és a bőr DNS szerkezetében, így biztosítva a látványos, gyors és tartós eredményeket a bőrmegújulás területén.

 

A LOOkX Skincare termékek minden bőrtípusra és bőrproblémára hatékony megoldást nyújtanak, és tökéletesen megfelelnek, a legmagasabb elvárásoknak.

 

 

 

A LOOkX kombinálja a tudományt, innovációt és trendi textúrákat a szépséggel és a természet erejével. A hatóanyagok és a természetes összetevők kiválasztásáról és fejlesztéséről egy orvosokból és kozmetológusokból álló team gondoskodik.

  • Biotechnológiai hatóanyagok
    A biotechnológiai hatóanyagok természetes anyagok, melyeket laboratóriumban tovább fejlesztenek. Ennek a folyamatnak köszönhetően a hatóanyagok eredményességét akár ötvenszeresére növelhetjük. A cél egy olyan „aktív" létrehozása, amit a bőr felismer és gyorsan és pozitívan tud rá reagálni. Mivel a biotechnológiai hatóanyagok bőr azonosak, nagyon biztonságosak, jól tolerálja őket a bőr és igazi bőrmegújulást eredményeznek.
  • Peptidek
    Fontos, hogy az aktív hatóanyagok pontosan és megfelelően behatoljanak a bőr mélyebb rétegeibe, ezért a LOOkX bőrápoló termékek peptideket, rövid láncú aminosavakat tartalmaznak. A peptidek úgy működnek, mint szállításért felelős molekulák, az aktív hatóanyagokat a bőr megfelelő mélységű rétegeibe juttatják.
  • Növényi őssejtek
    A LOOkX számos növényi őssejtet használ a termékeiben, ilyen például a paradicsom, szőlő, málna és kaktuszfüge őssejtek. Ezek a sejtek különleges tulajdonsággal rendelkeznek, képesek magukat megújítani. A bőrben eltérő módon működnek, ezért különböző bőrproblémákra lehet őket alkalmazni. Képesek védeni a bőr saját őssejtjeit azáltal, hogy optimális környezetet biztosítanak számukra. A LOOkX az őssejteket igen magas koncentrációban alkalmazza, ezáltal a bőr összes rétegébe eljutnak, a leghatékonyabb működés érdekében.

 

 

A LOOkX termékek fejlesztéséért egy orvosokból és esztétikai specialistákból állnak kutató csapat a felelős, akik sokrétű tudásukat és tapasztalatukat használják a professzionális termékek fejlesztésére.

 

A LOOkX laboratórium Svájc Montreux régiójában található a Genfi tó közelében. A kiemelt orvos-kozmetológiai labor biotechnológiai hatóanyagok és termékek fejlesztésére specializálódott. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan kutatják a természetes hatóanyagok aktív hatóanyagokkal való kombinációjának lehetőségeit és hatásait, melyeket klinikai tesztekkel alátámasztanak. Emellett azon kevés biotechnológiai laboratórium egyike, mely ECOCERT minősítéssel rendelkezik: A gyártási folyamat minden lépésénél figyelembe veszik a környezetvédelmi szempontokat.

 


Unit Net Kft. 0036208057771 3525 Miskolc Kossuth u. 4.