ELÉRHETŐSÉGEINK


Címünk: 3525 Miskolc, Kossuth u. 4.
Telefon: 0036 (20) 805 77 71

 

 

NYITVATARTÁS

Bejelentkezés alapján:


Hétfő - Péntek : 08:00 - 18:00
Szombat: 08:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

---

LOOkX Szépségnap Ördög Nórival

Miskolci Szépségnap Ördög Nórival és Törköly Erikával a LOOkX szépségszalonban a Kossuth utcában, mert minden Nőnek jár egy Nap, ami csak róla szól!

tovább...

 

Hatékony és fájdalommentes alakformálás, fogyás
ultrahangos-izomstimulációs zsírbontással!

 

 

Az alakformálás tudománya


A MYA egyedülálló újítás a testkezelések területén, egy kezelésen belül alkalmazza a fókuszált ultrahang (HIFU) technológiát és az elektromos biostimulációt. A két kezelési protokoll egymás hatékonyságát megsokszorozza, látványos és tartós eredményeket nyújt a célzott alakformálásban, a teljes test területén.

 

A MYA kezelésekkel kimagasló eredményeket érhetünk el a:

  • zsírszövet radikális csökkentésében,
  • karcsúsításban, alakformálásban,
  • a cellulit megszüntetésében,
  • a bőr feszesítésében, lifting hatással,
  • a szövetek és izmok feszesítésében.

A MYA kezelések hatékonysága egyfelől a fókuszált ultrahang (HIFU) hatásának köszönhető, mely közvetlenül a zsírszövetre hat, azonnali reakciót kiváltva, ami szemmel is jól látható és cm-ben is mérhető. A MYA ultrahangos kezelés igen nagy intenzitású lökéshullámokat generál. Ezek a rezgések forgó mozgásba hozzák a sejten kívüli folyadékot, melynek nyomása csökken, ez alatt a zsírsejtek belsejében a nyomás nem változik, ezért a sejthártya felhasad, és kiáramlik a zsírsejtekből a felesleges folyadék és a zsír a nyirokkeringésbe.

 

 

 

A magas frekvenciájú ultrahang mikro mechanikai hatása pontosan abban a mélységben koncentrálódik, ahol a cellulit és a zsírlerakódás elhelyezkedik.

A MYA bio-stimuláló kezelése különleges hullámformák leadására képes, melyek bio-kompatibilisek az emberi test rezgéseivel. Ennek következtében a kezelések nagyobb intenzitással végezhetőek, akár 100-szoros teljesítményen, mégis kellemesek, gyorsabban és hatékonyabban érik el a kívánt terápiás hatást, mint a hagyományos, monoton hullámokat alkalmazó kezelések.

 

A MYA kezelések hatására a zsírsejtek biokémiája maradandóan módosul, mert a kombinált technológia ideális állapotba hozza a sejteket, növeli az ozmózis jelenségeket, így biztosítva a hosszú távú eredményeket. A 16 nagymérető kezelőlap segítségével szinte az egész test egyszerre kezelhető, mely megsokszorozza az eredményeket, minőség és idő szempontjából is. A kezelés célzott alakformálást biztosít, szinte szobrászként formálva a testet.

 

A MYA 3 MHz-es frekvenciát használ, ultrahang leadása nem folyamatos, hanem igen nagy intenzitású lökéshullámokat generál. Ezek a rezgések forgó mozgásba hozzák a sejten kívüli folyadékot, melynek nyomása csökken, ezt a jelenséget hívják kavitációnak. A zsírsejtek belsejében  a nyomás nem változik, ezért a sejthártya felhasad, és szinte vákuumszerűen kiáramlik a sejtekből a fölös folyadék  és zsír  a nyirokkeringésbe, így kiegyenlítve a nyomást. A magas frekvenciájú ultrahang mikro mechanikai hatása 2,5 cm-es mélységben koncentrálódik, ahol a cellulit elhelyezkedik.

 

 


Unit Net Kft. 0036208057771 3525 Miskolc Kossuth u. 4.